Veelgestelde vragen

Op deze pagina kunt u een antwoord op veelgestelde vragen vinden. Heeft u een andere vraag, dan kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Meestal heeft u SnoreNoMore binnen twee dagen na uw bestelling in huis. We verzenden via Postnl en zijn daarmee afhankelijk van hun bezorgdagen en -tijden. U hoeft niet voor de ontvangst thuis te blijven, want de verpakking past door iedere brievenbus.

Is SnoreNoMore veilig?

De neusbuisjes worden geleverd in een verpakking met vier verschillende maten en passen daardoor in iedere neus. SnoreNoMore is gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen materiaal. Hetzelfde materiaal dat bijvoorbeeld ook gebruikt wordt bij zuigflessen voor baby’s. Het is absoluut veilig en kan geen enkele allergische reactie veroorzaken.

Wat voor onderhoud heeft SnoreNoMore nodig?

We raden aan de buisjes voor en na gebruik met lauw water grondig af te spoelen.

Hoe lang is SnoreNoMore te gebruiken?

SnoreNoMore kan in de loop van de tijd iets verkleuren, maar blijft altijd bruikbaar.

Waarom wordt SnoreNoMore in 4 maten geleverd?

De neusbuisjes worden geleverd in een verpakking met vier verschillende maten, zodat u zelf de best passende maat kunt kiezen en passen daardoor in iedere neus. Wellicht bieden we in de toekomst individuele maten los ter verkoop aan, maar dit is helaas nu nog niet mogelijk.

Is SnoreNoMore tijdens het dragen zichtbaar aan de buitenkant van de neus?

De buisjes zijn transparant en verdwijnen geheel in de neus. Alleen het verbindings-stukje blijft zichtbaar.

Voor wie is SnoreNoMore geschikt?

SnoreNoMore is geschikt voor gebruik vanaf een jaar of 10. Belangrijk is het om de juiste maat te gebruiken.

Kun je SnoreNoMore verliezen tijdens het slapen?

Als u de juiste maat gekozen heeft, zal SnoreNoMore probleemloos de gehele nacht in uw neus blijven zitten.

Wat is de reden dat iemand snurkt?

Als de neus minder goed functioneert door bijvoorbeeld verstoppingen of verkoudheid kan dit tot snurken leiden. Dit effect wordt versterkt wanneer het weefsel achter in de keel wat zwakker is. Om beter te kunnen ademen gaat men dan vrijwel automatisch op de rug liggen omdat men dan beter door de mond kan ademen. Hierbij valt de tong tijdens het slapen naar beneden en blokkeert daardoor de luchtweg: Het resultaat hiervan zijn vaak harde snurkgeluiden

Waarom werkt SnoreNoMore positief op het ademhalen?

Iemand die minder makkelijk door de neus kan ademhalen, heeft automatisch de neiging om tijdens het slapen op de rug te gaan liggen. Hierdoor valt de mond open en krijgt men meer lucht binnen. Omdat in deze houding de tong de neiging heeft om achter in de keel te vallen, wordt de luchtstroom geblokkeerd waardoor er snurkgeluiden ontstaan.

Hoe werkt SnoreNoMore?

Bij het gebruik van SnoreNoMore krijgt men automatisch optimale lucht- en zuurstofopname door de neus. Hierdoor hoeft men ook niet op de rug te gaan liggen tijdens het slapen. Het fenomeen van de afsluitende keel en daardoor ontstane snurkgeluiden wordt hier meestal volledig mee voorkomen.

Wat is de garantie op SnoreNoMore?

SnoreNoMore wordt in 4 maten geleverd en past zich aan bij ieder type neus. Mocht uw aankoop toch niet bevallen, dan bieden we volledige niet-goed-geld-terug garantie. Zie voor verdere informatie onze algemene voorwaarden.

Copyright © 2013-present SnoreNoMore. Alle rechten voorbehouden.