SnoreNoMore

SnoreNoMore
Model: Normaal, vier maten in één verpakking
Beschikbaarheid: Op voorraad
Gemiddelde levertijd NL: Binnen twee werkdagen
€18,95


Let op: de leverdatum is wat opgeschoven - bestellingen geplaatst na 14 juli ontvangt u in de periode van 25 t/m 27 juli

SnoreNoMore™ zijn zachte anti snurk neusbuisjes met een verbindingsstukje die u makkelijk in de neusgaten inbrengt waar ze uw luchtwegen open houden. Zo krijgt u direct en tijdens de hele nacht de zuurstof die u nodig heeft.

Effectief tegen snurken

SnoreNoMore™ lost meer dan 90% van de problemen met snurken op. Bovendien is gebleken dat het ook bij apneu zeer effectief werkt. Geniet weer van een ongestoorde nachtrust zonder gesnurk.

Comfortabel en prettig

De buisjes zijn gemaakt van transparant en veilig medisch siliconen-materiaal dat niet irriteert. Ze passen zich aan de vorm van uw neus aan, zodat ze uw neus niet vervormen. U voelt SnoreNoMore™ niet zitten doordat de druk in uw neus gelijkmatig wordt verdeeld.

Optimale zuurstof

SnoreNoMore geeft u onmiddellijk de zuurstof die u nodig heeft omdat het uw luchtwegen optimaal open houdt. Onze neusbuisjes kennen geen bijwerkingen.

Volledige garantie: niet tevreden: geld terug!

Anti-allergisch

SnoreNoMore™ is vervaardigd van anti allergeen materiaal en zal dus nooit een allergische reactie veroorzaken. De neusbuisjes worden geleverd in een verpakking met vier verschillende maten en passen daardoor in iedere neus.

Onopvallend en prettig in gebruik

Dankzij de transparantie van het materiaal is het niet zo gemakkelijk te zien dat u een hulpmiddel tegen snurken in uw neus heeft. Door het zachte siliconen materiaal voelt u het nagenoeg ook niet zitten en went u snel aan het gebruik.

Geniet weer van uw nachtrust

Door SnoreNoMore™ te gebruiken vergemakkelijkt u het inademen door de neus. Daarmee wordt de luchtstroom optimaal en dit geeft als resultaat:

Niet meer snurken, dankzij SnoreNoMore™