SnoreNoMore

€ 19,95
Op voorraad
Model: Vier maten in één verpakking
Gemiddelde levertijd NL: twee werkdagen
SKU
8719326485980

SnoreNoMore zijn zachte anti snurk neusbuisjes met een verbindingsstukje die u makkelijk in de neusgaten inbrengt waar ze uw luchtwegen open houden. Zo krijgt u direct en tijdens de hele nacht de zuurstof die u nodig heeft.

Let op - U krijgt de nieuwe en verbeterde SnoreNoMore versie 2024 geleverd: voor nog meer comfort en een betere zuurstoftoevoer dankzij de innovatieve airvents.

Effectief tegen snurken

SnoreNoMore lost meer dan 90% van de problemen met snurken op. Bovendien is gebleken dat het ook bij apneu zeer effectief werkt. Geniet weer van een ongestoorde nachtrust zonder gesnurk.

Comfortabel en prettig

De buisjes zijn gemaakt van transparant en veilig medisch siliconen-materiaal dat niet irriteert. Ze passen zich aan de vorm van uw neus aan, zodat ze uw neus niet vervormen. U voelt SnoreNoMore niet zitten doordat de druk in uw neus gelijkmatig wordt verdeeld.

Optimale zuurstof

SnoreNoMore geeft u onmiddellijk de zuurstof die u nodig heeft omdat het uw luchtwegen optimaal open houdt. Onze neusbuisjes kennen geen bijwerkingen.

Volledige garantie: niet tevreden: geld terug!

Anti-allergisch

SnoreNoMore is vervaardigd van anti allergeen materiaal en zal dus nooit een allergische reactie veroorzaken. De neusbuisjes worden geleverd in een verpakking met vier verschillende maten en passen daardoor in iedere neus.

Onopvallend en prettig in gebruik

Dankzij de transparantie van het materiaal is het niet zo gemakkelijk te zien dat u een hulpmiddel tegen snurken in uw neus heeft. Door het zachte siliconen materiaal voelt u het nagenoeg ook niet zitten en went u snel aan het gebruik.

Geniet weer van uw nachtrust

Door SnoreNoMore te gebruiken vergemakkelijkt u het inademen door de neus. Daarmee wordt de luchtstroom optimaal en dit geeft als resultaat:

  • Snurkproblemen verdwijnen
  • Benauwdheden bij luchtwegallergie en bij verkoudheid verminderen aanzienlijk.
  • Geen last meer van een droge mond, waardoor u beter ontspant en zo van een betere nachtrust kunt genieten.

Niet meer snurken, dankzij SnoreNoMore

Copyright © 2013-present SnoreNoMore. Alle rechten voorbehouden.