Referenties

Net heb ik nog 2 sets besteld. In de afgelopen jaren heb ik zeker meer dan €1000,- uitgegeven aan diverse hulpmiddelen maar zonder echt resultaat te boeken. Ik snurkte zo enorm dat ik amper meer in een hostel durfde te slapen. Mijn partner vertrok regelmatig naar de logeerkamer. Sinds een week gebruik ik SnoreNoMore en mijn gesnurk is bijna helemaal verdwenen! Een enkele keer hoort mijn partner nog een heel zacht geluid maar dit is niet meer storend. Deze goedkope buisjes hebben mijn levenskwaliteit enorm verbeterd. Wij kunnen weer samen op een kamer slapen! Mijn bericht klinkt als een reclamespotje maar is echt waar!

-Hanna uit Heeze

 


In één woord: FANTASTISCH. Het werkt echt! Ik heb de buisjes iets ingekort voor een betere pasvorm. Nu na drie maanden voelt het echt vertrouwd aan; niet meer vervelend en wennen. Met een verstopte neus is het wel wat behelpen, maar dat mag de pret niet drukken. Slechts een enkele keer is het setje tijdens de slaap uitgegaan, waarop mijn vrouw de volgende ochtend geeuwde: "je lag weer te snurken". Ik ervaar zelf nog geen kwalitatief betere nachtrust, maar dat komt waarschijnlijk door andere stress en mag de pret niet drukken. Het feit dat mijn vrouw en kinderen niet meer uit hun slaap worden gehouden, is voor mij goud! Ik wil dit product dan ook van harte aanbevelen aan alle snurkers in Nederland en omstreken.

-Dhr Hendriks uit Aalsmeer

 


 

Oh wat ben ik blij met snore-no-more. Ik heb alles geprobeerd maar dit werkt. Helaas Ik vermoed dat de hond hem heeft gepakt hij is missing in action. Het ding heeft al ruim 10 maanden zijn werk gedaan en mag best een keer vervangen worden. Altijd nog voordeliger dan pleisters.

- Dhr Schulte uit Den Haag

 


 

Simpel en doeltreffend. Het werkt perfect en het zit als gegoten. Door de verschillende maten die er bij zitten past het altijd en je voelt er helemaal niets van als het in je neus zit. Eindelijk weer lucht. Geweldig! Ik voel me uitgeruster dan ooit aangezien ik niet alleen mijn partner slapeloze nachten heb bezorgd, maar zelf ook om de haverklap wakker was van mijn eigen gesnurk.

- Theo B. uit Breda

 


 

Super bedankt mensen van Snore No More! Jullie doen je naam eer aan want het snurken is godzijdank verleden tijd en hebben we vaarwel gezegd!

- Ria T. uit Oud Beijerland

 


 

Ik heb al zoveel verschillende produkten uitgeprobeerd maar niets hielp. Een spray voor in mijn neus, pillen, noem het maar op, het hielp niks. We zijn bij een arts geweest voor een intake gesprek om toch een operatie door te zetten, maar ik zag hier enorm tegenop. We besloten toch nog verder te kijken en de operatie even tijdelijk uit te stellen en kwamen bij Snore No More terecht en hebben het geprobeerd. We waren uiteraard erg sceptisch want we hadden immers voor ons gevoel al echt alles geprobeerd. Het is niet te geloven maar het werkt en we zijn er zo blij mee. Zowel mijn man als ik willen jullie langs deze weg bedanken en we raden het iedereen aan om te gebruiken. Het werkt!

- Manon de B. uit Laren

 


 

Copyright © 2013-present SnoreNoMore. Alle rechten voorbehouden.