Referenties

Oh wat ben ik blij met snore-no-more. Ik heb alles geprobeerd maar dit werkt. Helaas Ik vermoed dat de hond hem heeft gepakt hij is missing in action. Het ding heeft al ruim 10 maanden zijn werk gedaan en mag best een keer vervangen worden. Altijd nog voordeliger dan pleisters.

- Dhr Schulte uit Den Haag


Simpel en doeltreffend. Het werkt perfect en het zit als gegoten. Door de verschillende maten die er bij zitten past het altijd en je voelt er helemaal niets van als het in je neus zit. Eindelijk weer lucht. Geweldig! Ik voel me uitgeruster dan ooit aangezien ik niet alleen mijn partner slapeloze nachten heb bezorgd, maar zelf ook om de haverklap wakker was van mijn eigen gesnurk.

- Theo B. uit Breda


Super bedankt mensen van Snore No More! Jullie doen je naam eer aan want het snurken is godzijdank verleden tijd en hebben we vaarwel gezegd!

- Ria T. uit Oud Beijerland


Ik heb al zoveel verschillende produkten uitgeprobeerd maar niets hielp. Een spray voor in mijn neus, pillen, noem het maar op, het hielp niks. We zijn bij een arts geweest voor een intake gesprek om toch een operatie door te zetten, maar ik zag hier enorm tegenop. We besloten toch nog verder te kijken en de operatie even tijdelijk uit te stellen en kwamen bij Snore No More terecht en hebben het geprobeerd. We waren uiteraard erg sceptisch want we hadden immers voor ons gevoel al echt alles geprobeerd. Het is niet te geloven maar het werkt en we zijn er zo blij mee. Zowel mijn man als ik willen jullie langs deze weg bedanken en we raden het iedereen aan om te gebruiken. Het werkt!

- Manon de B. uit Laren

Bestel nu